Writers, we need you

Lieve fille,

Schreef je als zesjarige al dagboeken vol? Verzon je de wildste verhaaltjes zodra je je eigen naam in lustetters kon schrijven? En heb je een bovengemiddelde dosis girl power in je bloed?

Dan zou het goed kunnen dat we naar jou op zoek zijn!

Fille Folle bestaat altijd al uit de verhalen van een hele community van filles. We hebben vanaf het begin de steun gehad van een hele roedel vrijwillige schrijvers, en de waarheid is dat we zonder hen nooit iets waren geworden. 

Ik schrijf zelf graag én veel, maar wat is één stem in die verscheidenheid van ervaringen die we allemaal hebben? Hoe kunnen we een blog zijn voor ALLE filles als we niet alle soorten filles aan het woord kunnen laten? En bovendien ben ik ondertussen zesentwintig — misschien word ik stilaan te bejaard om nog te gaan schrijven voor de tiener van vandaag? 

Over mijn old age kunnen we discussiëren, maar het blijft een feit dat een nieuwe wind aan stemmen ons die extra sprankel kan geven die we nodig hebben om de wereld te veroveren. Dus ben je jong, heb je een scherpe pen of een waaier aan verhalen die je de wereld in wil schreeuwen, en geloof je in Fille Folle en waar we voor staan? 

Laat dan even van je horen. We willen je graag een veilige plek geven om je verhaal te doen!

Liefs,

Ilona
Fille Folle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s